Lestijden, Inschrijven en Info

Lesrooster:

In onderstaand rooster zijn de reguliere, wekelijkse lessen aangegeven. Daarnaast verzorgt De Yogatuin regelmatig specifieke cursussen en trainingen.

Lid worden?


Wil je lid worden van De Yogatuin? Stuur ons dan een verzoek tot inschrijving via het contactformulier. Als er plek voor je is ontvang je per mail een link van onze boekingssite Momoyoga om je inschrijving te bevestigen.

Vervolgens kun je een product (leskaart) aanschaffen met een iDeal betaling. Hiermee kun je inschrijven voor een les naar keuze in de agenda. Log je de volgende keer in dan hoef je alleen nog een les te kiezen. Je kunt dan ook de Momoyoga-App installeren voor nog meer gebruiksgemak. (klik hier voor Android of Apple )

! LET OP !

Inschrijven is op dit moment niet mogelijk !

Vanzelfsprekend is het wel mogelijk om op aanvraag in te schrijven voor alle specifieke cursussen op opleidingen.

Neem daarvoor contact met ons op.

Yoga

Proefles: Eénmalig € 10,-

Proefabonnement: Drie proeflessen naar keuze binnen één maand € 30,- (Eénmalig)

Incidentele les: € 16,-

Leskaarten vanaf € 11,- per persoon per lesuur (ca 75 minuten) afhankelijk van het gekozen abonnement.

Kinderyoga

Vrijdagmiddag 16.00 - 17.00 uur. 

Kosten: Leskaart voor 10 opeenvolgende themalessen kinderyoga: € 95,-. > koop product <

Mindfulness (MBSR)

MBRS Cursus: Acht dinsdagavonden van 20 tot 22 uur

Kosten: Cursus van acht opeenvolgende weken, incl. werkboek:€ 269,- p.p. > koop product <

Individuele Workshop Mindfulness (ca 2,5 uur): € 159,-

Groepsworkshop Mindfulness op locatie voor maximaal 20 personen.(ca 2,5 uur): € 349,- excl. reiskosten. 

Mindful wandelen / Mindful joggen

Vijf lessen gedurende vijf aaneengesloten weken in groepen van 2 tot maximaal 8 personen. Lesdagen en tijden in overleg.

Kosten: Voor vijf opeenvolgende weken € 95,- > koop product <

Kinderyoga bij Prentenboeken

Kosten: Vijf lesmiddagen op zaterdagen van 13 tot 16 uur: € 289,- > koop product <Klankschaal beleving

Eén uur durende klankschaalbeleving op locatie: € 159,- excusief reiskosten.

De klankbelevingsessies zijn ook mogelijk in combinatie met een YinYoga-les of workshop Mindfulness.


Kinder- en opvoedcoaching

Uitsluitend op afspraak

Kosten: Voor kinder- en opvoedcoaching geldt een tarief van € 65,- per uur. Neem contact met mij op voor uitleg over de voor uw situatie specifieke werkwijze en voorwaarden

Ademcoaching

Kosten: Voor ademcoaching en ademtherapie geldt een tarief van € 65,- per sessie. Een anamnese (intakegesprek) gaat vooraf aan uw eerste behandeling. Neem contact met mij op voor meer informatie of een afspraak.

Wat trek je aan en wat breng je mee...?
Als je naar de yoga, pilates of mindfulness gaat trek je kleding aan waarin je jezelf makkelijk kunt bewegen, zoals bijvoorbeeld een joggingbroek. Breng een grote handdoek mee, een vestje en eventueel warme sokken en een flesje water. Yogamatjes, meditatiebankjes en kussens zijn aanwezig in de yogaruimte. Schoenen, tas en telefoon kun je veilig achterlaten in de wachtruimte.

Algemene voorwaarden:

 • Voor geïnteresseerden in Yoga geldt dat zij eenmalig kunnen deelnemen aan een vrijblijvende proefles. De kosten voor deze proefles zijn € 10,-. Daarna kunt u via deze link een product (leskaart of cursus) aanschaffen.

 • De Yogatuin rekent geen inschrijfgeld of administratiekosten.

 • Inschrijving voor reguliere yoga-lessen vindt plaats d.m.v. de aankoop van een leskaart (strippenkaart) voor respectievelijk 10, 20 of 30 yoga-lessen, waarmee vervolgens lessen in de agenda geboekt kunnen worden

 • De geldigheidsduur van deze leskaarten is respectievelijk 4, 8 en 12 maanden vanaf de datum van aankoop. Lessen dienen binnen deze periode te worden gevolgd. Daarna vervalt de geldigheid van het eventuele tegoed.


 • Een les wordt pas van het tegoed afgeschreven bij daadwerkelijke deelname aan de gekozen les óf als de les niet of niet tijdig; namelijk uiterlijk 12 uur voor aanvang, wordt geannuleerd.

 • Aangekochte leskaarten zijn persoonlijk en niet overdraagbaar, uitgezonderd leskaarten voor kinderyoga t.b.v. uw kind of het proefabonnement (3 lessen) als cadeukaart.


 • Als een lid na het verlopen van de geldigheid van een leskaart een half jaar zonder bericht inactief blijft (geen nieuwe leskaart aankoopt / geen lessen volgt), dan wordt het lid uitgeschreven uit de ledenlijst. Dit om  persoonsgevens niet onnodig te bewaren en daarmee de privacy van de deelnemer te waarborgen.


 • Tijdens de (school-)vakanties (zuid) en op feestdagen gaan de lessen niet door, tenzij nadrukkelijk vermeld.

 • De Yogatuin is géén zorgverlener in de zin van het AGB-register en niet aangesloten bij de VMBN, zoals veelal vereist voor het indienen van declaraties bij uw zorgverzekering.

 • De Yogatuin gaat uit van een goede algemene gesteldheid van haar deelnemers en is niet aansprakelijk voor blessures en/of andere vormen van materiële of immateriële schade.

 • Op de inhoud van deze site en de daarin aangeboden diensten is een Disclaimer van toepassing.

 • Door inschrijving voor, of deelname aan onze lessen gaat u akkoord met bovenstaande algemene voorwaarden en de disclaimer.

- KvK.nummer: 61622311 | IBAN: NL34 INGB 0678 2635 66 | BTW nr. NL001778735B47

RYS200 gecertificeerde yoga school